Основні страви

Бургер фірмовий з телятиною
Блюдо американської кухні. Соковита котлета з яловичини з беконом, лист салату, і помідор. Подається з картоплею фрі. Підходить як основне блюдо.
1 шт

Качка, запечена в пиві з яблуками
Блюдо європейської кухні. Качка, запечена в пиві зі спеціями до хрусткої скоринки, і карамелізірованим яблуком. Подається як основне блюдо.
1/2 шт

Крила і ніжки в соусі в маринаді "Pivobar"
Курячі крильця і ноги маринуються в спецально маринаді Півобар і запікаються до золотистої скоринки. Подається як основне блюдо.
порція - 500 / 50г

Крила барбекю
Свіжі курячі крила в швидкому маринаді, приготовані на відкритому вогні. Подається як основне блюдо.
за - 100г

Курча "Табака"
Приготований за класичним рецептом, засмажений під пресом з часником, перцем і спеціями. Подається як основне блюдо.
1 шт - 350г

Люля кебаб з курки
Блюдо кавказької кухні. Соковите блюдо з курячого фаршу. Подається як основне блюдо.
за - 100г

Люля-кебаб зі свинини і яловичини
Блюдо кавказької кухні. Соковите блюдо з свинячо-яловичого фаршу. Подається як основне блюдо.
за - 100г

Скумбрія, запечена з травами (вагова)
Скумбрія в маринаді з прованськими травами готується на мангалі. Подається як основне блюдо.
за - 100г

Стейк з морського окуня
Морський окунь маринується і запікається в духовці. Подається як основне блюдо.
за - 100г

Стейк з сьомги на грилі
Блюдо скандинавської кухні. Маринад надає стейку незабутній смак, готується на грилі (можна приготувати і на пару). Подається як основне блюдо.
за - 200г

Стейк з телятини на грилі
Соковитий стейк з телятини маринується і готується на грилі. Подається як основне блюдо.
порція - 200г

Стейк зі свинини на грилі
Соковитий стейк зі свинини маринується і готується на грилі. Подається як основне блюдо.
порція - 200г

Стейк курячий на грилі
Куряче філе маринується і готується на грилі. Подається як основне блюдо.
порція - 200г

Харківська пивна рулька
Блюдо чеської та німецької кухні. Невелика свиняча рулька, замаринована в червоному пивному соусі зі спеціями на основі натурального пива "Харківське №4" власного виробництва. Запікається з медово-гірчичним соусом до золотистої скоринки. Блюдо на два-три людини.
1шт / 150г

Шашлик з індички
Блюдо кавказької кухні. Соковите м'ясо індички (стегно), маринується і готується на відкритому вогні. Подається як основне блюдо
за 100г