Гарячі закуски
Картопляні човники "Білі крила"
Блюдо європейської кухні. Дві половинки картоплі фаршируються начинкою з шинки, грибів шампіньйони, сиру і запікаються. Подається як гаряча закуска або гарнір.
порція - 300г
85 грн
Картопляний шашлик з салом
Блюдо європейської кухні. Шматочки сала з прорізом по черзі з шматочками картоплі нанизуються на шампур і готується на мангалі. Подається як гаряча закуска або гарнір
порція - 250г
65 грн
Лаваш з сиром і зеленню на мангалі
Блюдо кавказької кухні. У класичний тонкий лаваш загортається начинка з м'якого сиру, зелені і овочів і запікається на відкритому вогні. Подається як гаряча закуска
порція - 250г
80 грн
Сулугуні в лаваші
Домашній сир сулугуні зі спеціями, загорнутий в класичний тонкий тандирні лаваш трубочкою. Готується за оригінальним рецептом
порція - 200 / 50г
83 грн